Bezorgen

Verzending
Binnen Nederland verzenden we op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Naar adressen buiten Nederland verzenden we alleen op maandag en dinsdag.
Uw bestelling wordt door ons op de besteldag verzonden als uw bestelling op die verzenddag uiterlijk 08.00 uur 's morgens bij ons binnen is.
Hebt u gekozen voor betaling vooraf, dan wordt het bestelde verzonden op de maandag, dinsdag of woensdag als de betaling op die verzenddag uiterlijk om 08.00 uur 's morgens bij ons is bijgeschreven.
Houdt u bij uw betaling rekening met de verwerkingstijd die de banken nodig hebben om u betaling op onze rekening bij te schrijven. Mocht een besteld product niet op tijd leverbaar zijn omdat wij dit product niet op tijd geleverd krijgen, informeren wij u direct. U bent in dat geval vrij om te kiezen of u op het bestelde product wilt wachten of dat u uw bestelling wilt annuleren. Bij annulering worden eventueel reeds gedane betalingen direct terugbetaald.

Verzendkosten
Voor verzendingen binnen Nederland worden soms verzendkosten in rekening gebracht (standaard verzending via Post.nl en DHL). 
Voor verzendingen naar een adres buiten Nederland betaalt u de werkelijke verzendkosten. Deze worden tijdens uw bestelling bij het invoeren van uw adresgegevens, maar voordat u de bestelling definitief plaatst, inzichtelijk gemaakt.

Bezorging
Wij verzenden via Post.nl en DHL. Voor bezorging binnen Nederland stelt Post.nl, dat 95% van de post binnen 24 uur bezorgd wordt.
Voor bestellingen die verzonden worden naar een buitenlands adres gelden onderstaande levertijden als indicatie.
Indicatieve levertijd:

  • België, Duitsland, Luxemburg Priority, 2-3 werkdagen
  • Overig EU, Noorwegen, Zwitserland Priority, 3-4 werkdagen
  • Overige Europese landen Priority, 7-9 werkdagen