Retour

Herroepen en Retourneren
Overeenkomsten die natuurlijke vijanden betreffen kunnen door hun aard (levend materiaal) niet worden herroepen en komen niet voor retourzending in aanmerking.
Voor onze overige artikelen kunt u uiteraard gebruik maken van onze herroepings- en retourregeling.

Wij doen er alles aan om uw bestelling naar tevredenheid uit te voeren. Mocht u toch willen afzien van uw aankoop, dan kan dat binnen 14 kalenderdagen na aankoop. Dit is het zogenaamde herroepingsrecht. U hebt vanaf de dag dat het bestelde door of namens u in ontvangst is genomen 14 kalenderdagen bedenktijd. Wilt u van uw herroepingsrecht gebruik maken, dan kunt u dit melden via het zogenaamde Meldingsformulier voor herroeping of via ons contactformulier. Vermeld a.u.b. het ordernummer. U ontvangt van ons een ontvangstbevestiging.
Zo snel mogelijk, maar binnen 14 dagen vanaf de dag volgend op de melding aan ons dat u van uw herroepingsrecht gebruik wenst te maken, zendt u het product terug, De kosten voor de retourzending zijn voor uw rekening.
Het spreekt voor zich dat u uw betaling terug krijgt. Wij dienen het betaalde bedrag binnen 14 dagen na de ontbinding van de overeenkomst terug te betalen, waarbij wij ervoor kunnen kiezen te wachten op het in goede orde ontvangen van de teruggestuurde bestelling.

Wat te doen in de volgende situaties: U heeft helaas een verkeerd artikel besteld: Het kan voorkomen dat u onverhoopt een verkeerd artikel heeft besteld. Mocht u een verkeerd artikel hebben besteld, kunt u dit melden via ons contactformulier.

U heeft een verkeerd artikel ontvangen of uw zending is niet compleet: Controleer na ontvangst altijd of uw zending compleet en correct is. Mocht er een verkeerd artikel geleverd zijn of een artikel ontbreken, kunt u dit melden via ons contactformulier. Wij zorgen er dan voor dat wij onze fout zo spoedig mogelijk herstellen. 
U heeft een defect artikel ontvangen: Als u een defect artikel heeft ontvangen, kunt u dit melden via ons contactformulier. Wij zorgen er dan voor dat het defecte artikel zo spoedig mogelijk wordt vervangen.