Betalen

Betalen
De betaalmogelijkheden bij Biocontrole zijn er voor uw gemak. 
U kunt kiezen voor betalen via iDEAL (alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland), vooruitbetaling via uw bank, of betaling achteraf.
Betaling achteraf via factuur kost € 4,95 extra.

Via iDEAL (uitsluitend Nederland).
Deze betaalmethode stelt u in de gelegenheid om uw betaling direct tijdens het bestelproces af te handelen, in de beveiligde online betaalomgeving van uw eigen bank. iDEAL is al beschikbaar voor klanten die internetbankieren bij ABN AMRO, ING, ASN Bank, Friesland Bank, Rabobank, RegioBank, Triodos Bank, SNS Bank en Van Lanschot Bankiers. Meer informatie vindt u op de website van iDEAL.

Via vooruitbetalen (ook voor het buitenland).
U plaatst uw bestelling en maakt daarna het totaalbedrag over. Alle voor de overschrijving benodigde gegevens, zoals ons rekeningnummer en uw ordernummer, sturen wij u nadat u de bestelling geplaatst heeft per e-mail toe. Na ontvangst van het totaalbedrag en verwerking hiervan, zal de bestelling verder in behandeling worden genomen. Houd rekening met de verwerkingsduur van een vooruitbetaling van een paar werkdagen. 

Via factuur
U ontvangt bij uw bestelling onze factuur. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht (€ 4,95). Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen.