Volgende
Wortels met Nausys

Meerdere afbeeldingen

  • Wortels met Natusys
  • Wortels met Nausys

Natusys Wortelstimulator, 1000 m²

 

Beschikbaarheid: Artikel is op voorraad

Korte omschrijving

Natusys groeistimulator is een wateroplosbaar poeder. Het bestaat uit een mengsel van natuurlijke ingredienten die op verschillende manieren beworteling en herstel van beschadigde wortels bevorderen.

Details

Natusys

Een goede beworteling is de basis voor een gezonde en sterke plant. Planten met veel goed vertakte wortels hebben bovengronds een voller gewas. Actieve wortels zorgen voor een betere opname van voedingsstoffen en daarmee voor meer groei en weerstand tegen allerlei aantastingen. Natusys bevordert de beworteling van alle planten en grassen. Het kan worden toegepast bij stekjes, planten die worden opgepot of uitgeplant. Ook bij planten in de tuin, bestaand gras of potplanten op terras of in huis is Natusys een effectief middel.

Toepassing

De ingredienten van Natusys doen hun werk in de grond. Het meest praktisch is om Natusys met de gieter, de beregening of door spuiten en meteen inregenen toe te passen.

Natusys kan worden gemengd met nematoden tegen bodeminsecten.

Werking

Natusys groeistimulator bevat 6 verschillende bodembacteriën. Dit zijn soorten die stikstof binden, fosfaat vrijmaken, organische stof in humus omzetten, soorten die de aanmaak van groeihormonen bevorderen en vitamines of antibiotica produceren. Ook verdringen deze bacteriën andere, schadelijke soorten en bepaalde, voor planten ziekteverwekkende, schimmels.

Verder bevat Natusys huminezuur en zeewierextract. De nuttige bacteriën gedijen goed in de huminezuur. Zeewierextract bevat hormonen die de vorming en vertakking van wortels bevorderen. Een betere vertakking van de wortels geeft ook een betere vertakking van de bovengrondse delen.

Natusys kan worden toegepast indien de temperatuur in de bodem boven de 8 graden Celsius is. De bacteriën in de Natusys zijn bij lagere temperaturen niet actief.

Verpakking

Natusys groeistimulator is verpakt in ondoorzichtig folie in een plastic doosje. Dit wordt verzonden in een envelop en past in de brievenbus.

Bewaring

Natusys is, in ongeopende verpakking circa 1 jaar houdbaar.

De geopende verpakking is, verpakt in het plastic doosje, op een donkere, droge plek enkele maanden houdbaar.

 

Product tags

Gebruik spaties om tags te scheiden en gebruik quotes (') voor een zin.